F1 junioreille tukijoita
Julkaistu: 28.09.2018 00.00

F1 junioreille tukijoita

Svea Ekonomi Group joukkueen pääsponsoriksi

Viilenevä syysilma on tuonut mukanaan erittäin positiivisia uutisia joukkueellemme. Alkavan kauden pääsponsoriksi on nimittäin lupautunut Svea Ekonomi Group, joka myöntää kahdesti vuodessa tukea muutamille kotimaalaisille juniori- ja nuorisourheilukohteille. Svea Ekonomissa urheilu on monella tapaa tärkeää ja heidän strategisessa markkinoinnissa urheilu on valittu oleelliseksi osaksi. Yritys tulee näkymään laajasti poikien kauden toiminnassa.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä Svea Ekonomin lisäksi tulevalle kaudella sponsorointisopimuksen ovat myös solmineet Grado Design Oy, Nekapaino Oy, Devisys Oy, Hissiryhmä L&L, Prima-Power sekä Jya Housing LKV.

Joukkue on erittäin kiitollinen jo tässä vaiheessa saadusta tuesta. Hienoa nähdä, että Pirkanmaalla toimivat yritykset arvostavat ja tukevat lasten ja nuorten harrastamista liikunnan parissa! Näillä avustuksilla mahdollistetaan se, että kaikki joukkueen kaksikymmentäneljä pelaajaa pääsevät mukaan keväällä järjestettävään turnausmatkaan Vierumäelle.

Joukkueen pelit jatkuvat jälleen tulevan sunnuntaina jolloin kotikaukalossa vastaan astelee Tappara. Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan Pinkkareita!

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4