Kausi huipentui Vierumäellä
Julkaistu: 25.04.2019 00.00

Kausi huipentui Vierumäellä

Käsillä oli suuren urheilujuhlan tuntua! Olihan Pirkkalan jäähallin pihaan sentään kertynyt reipas joukko iloisia ja jännittyneitä pelureita yhdessä kannustusjoukkojensa kera. Edessä olisi kauan odotettu koko viikonlopun kestävä lopputurnaus Vierumäellä, Suomen Urheiluopiston loistavissa puitteissa. Lahden Pelicansien järjestämään perinteiseen turnaukseen oli Pinkkareiden joukkueet osallistuneet jo aiempina vuosina. Lisämausteensa turnaukselle antoi joukkueemme osalta ensimmäiset viralliset täyden kentän pelit. Harjoituspelejä oli toki ennen turnausta pelattu, mutta kauden aikana käydyt sarjapelit olivat kaikki olleet vielä puolikkaalla jäällä.


Turnausta koskeva suunnittelu ja valmistautuminen oli kestänyt läpi talven. Peliryhmien kokoaminen, huonejaot, tarvikehankinnat, tiedottaminen, varainkeruu ja ohjelman suunnittelu olivat vaatineet valmentajien, joukkueenjohtajan ja huoltajan resursseja useiden viikkojen ajan. Linja-auton kääntyessä Lahden tielle olikin koko joukkueen keskuudessa aistittavissa kihelmöivän odottava jännitys.


Heti perjantaina joukkueen saavuttua urheiluopistolle sekä Kuninkaiden että Keisareiden peliryhmät aloittivat valmistautumisen ensimmäisen illan peliinsä. Molemmilla ryhmillä oli ensimmäisenä turnauspäivänä vastassa Pelicansien omat peliryhmät. Yhteensä turnauksessa oli mukana 12 joukkuetta viidestä eri seurasta. Turnaukseen osallistuvat joukkueet tekivät lauantaina yhteispäätöksen olla pelaamatta virallisista sijoituksista turnauksen aikana, jotta vältyttiin seurojen sisäisiltä otteluilta. Näin ollen turnauksessa pelattiin lopulta kaksi yksinkertaista sarjaa, jotta saatiin mahdollisimman paljon pelejä eri peliryhmiä vastaan, mikä palveli hyvin kaikkia osallistujia.


Loistavat puitteet Vierumäen jäähallissa, kansainvälinen U18-maajoukkueiden läsnäolo hallin käytävillä ja turnauksen luoma yleinen lataus saivat pelaajat näyttämään parhaat puolensa läpi turnauksen sekä jäällä että kaukalon ulkopuolella. Turnaukseen kuului pelien lisäksi ruokailut sekä kattava oheistoiminta Vierumäen liikuntaneuvoja-opiskelijoiden toimesta. Tämä takasikin sen, että poikien aikataulut kolmen päivän aikana olivat erittäin toiminnan täytteiset. Kun majoitustiloissa koitti hiljaisuus yhdeksältä ei unta tarvinnut poikien kauan odotella. Viikonlopun aikana joukkueemme pääsi tuulettamaan erittäin hienoja voittoja mutta kärsi myös kirvelevän karvaita tappioita. Lopulta Vantaan EVU oli ainoa seura, jota vastaan Pingviinit eivät onnistuneet saamaan keskinäisistä peleistä voittoa viikonlopun aikana.







Sunnuntaina viimeisten pelien jälkeen, kun yhteiskuljetus suuntasi kohti Pirkkalaa, oli kyydissä väsyneitä, mutta repullinen kokemuksia rikkaampia pelureita. Lapset olivat keskuudestaan valinneet turnauksen tsempparipelaajiksi Rasmus Nahkiaisojan ja Eetu Harjun. Sekä valmennus, että kannattajat saavat olla erittäin tyytyväisiä joukkueen suorituksiin, niin turnauksessa, kuin koko kauden aikana.

Tämän julkaisun myötä joukkue haluaa myös kiittää kaikkia kuluneen kauden tukijoita ja yhteistyökumppaneita; Elenia, Svea Ekonomi, Grado Design Oy, Nekapaino Oy, Devisys Oy, Hissiryhmä L&L, Prima-Power sekä Jya Housing LKV. Kiitos, että olette osaltanne olleet mahdollistamassa lasten liikuntaharrastamista

.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4