E2-joukkueen uusi kausi polkaistiin käyntiin
Julkaistu: 06.08.2019 00.00

E2-joukkueen uusi kausi polkaistiin käyntiin

Eilen oli Pirkkalan jäähallilla jälleen suuren urheilujuhlan tuntua, kun E2-joukkueemme palasi takaisin jääharjoituksiin. Kesän aikana pojat ovat sekä käyneet ahkerasti kesäharjoituksissa, että ansaitusti lepäilleet kesälaitumilla. Valmennus jakoi kesäloman alussa joukkueelle omatoimisen kesäharjoitusohjelman, jota pojat ovat uskollisesti noudattaneet ja samalla innostaneet myös sisaruksia ja vanhempia liikkuvuusharjoituksiin.

Keväällä jo selvisi, että joukkueemme sai iloksemme uusia pelureita ja kokonaisvahvuus alkavalla kaudella on huimat 28 poikaa. Tällä miehityksellä on hyvä suunnata tulevan kauden peleihin. Ensimmäisiä harjoituspelejä onkin jo ehditty sopia sekä Keski-Suomeen, että Pirkanmaan alueelle.

Joukkueemme huvitoimikunta aloittelee niin ikään toimintaansa jälleen uuden kauden kynnyksellä. Otamme ilolla vastaan sekä talkoita, että mahdollisia sponsorointeja. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaamme Hanna Hiljaseen puh. 040 038 0212 ja lähde mukaan tukemaan lasten liikuntaharrastusta.

T. Laura-Maria
Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4