B2 Joukkue yhteistyössä Liikuntakeskus Hei:n kanssa
Julkaistu: 27.09.2015 00.00

B2 Joukkue yhteistyössä Liikuntakeskus Hei:n kanssa

Pingviinien B2 joukkue sai kaudelle 2015/2016 uudet valmentajat. Vastuuvalmentajaksi Jari Lehtivuori ja hän sai tuekseen Mattilan Jarkon.

Jarilla oli edellisten ikäryhmien kanssa hyviä kokemuksia yhteistyöstä Liikuntakeskus Hein kanssa jo muutaman vuoden ajalta. Joten myös me lähdimme valmistautumaan tulevaan kauteen Liikuntakeskus Hein vetämillä kesäharjoitteilla. Harjoituksien ohjaamisesta vastasivat Hein personal trainerit Kim Keskimäki ja Mari Vapaatalo.

Kesäharjoittelu koostui mäkijuoksusta, liikkuvuus- ja kehonhuolto harjoituksesta, crossfitistä ja kuntosaliharjoittelusta.

Nuorten oli hyvä aloittaa voimaharjoittelu Liikuntakeskus Hein monipuolisissa tiloissa alan ammattilaisten osaavassa opastuksessa.

Reilu kuukausi harjoiteltiin siis ohjatusti 4x viikossa Liikuntakeskus Heissä, minkä jälkeen alkoi omatoiminen jakso. Omatoimiselle jaksolle Kim ja Mari tekivät pojille kuntosali ohjelmat, missä otettiin huomioon mahdolliset loukkaantumiset tai muut esteet liikkeiden tekemiseen. Tämä oli erittäin hyvä piirre Hein tarjoamassa palvelussa, koska loukkaantumisia sattuu ja nyt oli mahdollisuus räätälöidä sopiva harjoitus/kuntoutus ohjelma pelaajakohtaisesti.

Lisäksi Liikuntakeskus Hei oli pelaajien vapaassa käytössä koko harjoittelujakson ajan, joten ahkerimmat harjoittelijat saivat hyvää lisäharjoitusta.

Yhteistyötä jatketaan koko kauden ajan ja pelaajat käyvät muutaman kerran kuukaudessa ohjatuissa kuntosaliharjoituksissa.

B2 joukkue suosittelee Liikuntakeskus Hei:n palveluja myös muille joukkueille ja seuroille.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4