Joakim, Miro ja Olli: "samalla lailla jatketaan".
Julkaistu: 25.10.2015 00.00

Joakim, Miro ja Olli: "samalla lailla jatketaan".

Sunnuntaina 18.10.2015 Pingviinit G1-juniorit palasivat vauhdikkaasti jäille syyslomilta pelaamalla harjoituspelit HC Nokiaa vastaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita jälleen jäällä riitti ja välillä laidat kolisivat oikein urakalla, kun pojat taistelivat sata lasissa. Pinkkarit onnistuivat mukavasti myös maalinteossa. Taisteluntauottua kolme urheaa, hikistä soturia: Joakim, Miro ja Olli asettuivat haastattelupaikalla vastailemaan kysymyksiin.

Joakim kertoi, että harjoituspeleihin valmistautumisessa ei oltu tällä kertaa tehty mitään tavallisesta poikkeavaa. Tälle kaudelle Pingviinit G1-joukkueen riveihin saatu pelimies kertoi keskittyneensä peliin huolellisesti kotona ja miettineensä, miten pelit hoidetaan kotiin.

Joukkueen kovassa syyskunnossa oleva nopea maalitykki Miro painoi jälleen pelissä muutaman HC:n verkkoon. Miro kertoi syysloman menneen hyvin pelaillessa. Sen kummemmin hän ei kuulemma mieti, mihin kohtaa hän kiekon nostaa maalia tehdessään. Maalinteko tulee kai selkärangasta.

Päivän peleissä huikeaa taistelijan luonnetta esittänyt Olli viihtyy puolustajana. Hän kertoi pelaavan kaikkein mieluiten pakkina.

Poikien mielestä seuraavissa peleissä jatketaan samalla trendillä ja taistelumielellä. Kyllä niitä voittojakin sieltä tulee.Tsemppiä pojille!

Olli

Miro

Joakim

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4