Pingviinit ja Ilves tiivistävät yhteistyötään
Julkaistu: 30.03.2018 00.00

Pingviinit ja Ilves tiivistävät yhteistyötään

Pingviinit ja Ilves tiivistävät yhteistyötään

Pirkkalan Pingviinit on palkannut 1.3.2018 alkaen yhteistyössä Tampereen Ilveksen kanssa Jari Lehtivuoden kokoaikaiseksi Seuravalmentajaksi.

Lehtivuori toimii Pingviinien A-Nuorten vastuuvalmentaja ja vastaa seuran vanhemmista ikäluokista sekä aloittavista ikäryhmistä yhdessä Pingviinien Valmennuspäällikkö Sami Säkkisen kanssa. Säkkisen ja Lehtivuoren lisäksi vastuuta jaetaan Junioripäällikkö Jarkko Mattilalle ja Ikäryhmävastaavalle Ville Tolvaselle. Selkeänä tavoitteena kokonaisvaltaisen valmennuksen laadun parantaminen.

Lehtivuoren toimenkuvaan kuuluu toimia myös Ilveksen yhteistyöseurojen valmennuksen koordinaattorina yhteistyössä Ilveksen Valmennuspäällikkö Kari Järvisen ja Taitovalmentaja Jussi-Pekka Ahon kanssa. Tehtävänä kouluttaa valmentajia ja luoda pelaajille pelaajapolku omien tavoitteiden mukaisesti. Jarin kokemusta hyödynnetään mitä on karttunut omien lasten urheilu-urasta sekä valmennustehtävistä eri Tamperelaisseuroissa. Toinen pojistakin pelaa tällä hetkellä kiekkoa SM-liigassa. Isossa kuvassa on tavoite saada lisää harrastajia ja luoda mallit niin että saadaan kaiken tasoisille pelaajille tavoitteellista toimintaa omassa lähiseurassaan sekä selkeä pelaajapolku niille joilla on tavoitteet korkeammalla. Valmennuksen sisältö olisi yhtä laadukasta ja toimisi samoilla yhteisillä linjauksilla niin Ilveksessä kuin yhteistyöseuroissakin.


Rami Kujala Tapio Tamminen

Pirkkalan Pingviinit Tampereen Ilves

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4