Leijonaliigan pelit kaupunkisarjassa käynnistyivät voitokkaasti.
Julkaistu: 31.10.2018 00.00

Leijonaliigan pelit kaupunkisarjassa käynnistyivät voitokkaasti.

Viime kaudesta poiketen joukkueemme pelaa käynnissä olevalla kaudella sekä Leijonaliigan kaupunkisarjassa, että maakuntasarjassa. Kaupunkisarjan osalta pelit käynnistyivät kuluneena lauantaina Valkeakosken Wareenalla, ja puolestaan maakuntasarjan avausottelu tullaan pelaamaan tulevana lauantaina Pirkkalan kotihallissa.

Aikainen startti lauantaiaamuna Valkeakoskelle ei tuntunut haittaavan Pinkkareita, sillä taistelumieltä oli nähtävissä jo alkulämmittelyssä. Puolestaan ensimmäisen sarjapelin mukanaan tuoma kihelmöivä jännitys oli aistittavissa kopissa ennen jäälle astelua.


Ensimmäinen peli pelattiin kotijoukkue Kiekko-Ahmoja vastaan. Peliä ei oltu käyty pitkään, kun Pirkkalan pojat pääsivät tuulettelemaan hienoa osumaa hyökkäysparilla Pohjosenperä-Saarinen. Pelin koko alkupuolisko oli selvästi Pirkkalan hallinnassa ja maalissa pelannut Nikander torjui puolestaan vastustajien vedot toisensa jälkeen. Pelin kuluessa myös Kiekko-Ahmat alkoivat onnistua, mutta Pirkkala piti koko ajan johtoasemansa ja pelasivat hienoa syöttelevää joukkuepeliä. Molemmilla Pirkkalan ketjuilla tulikin tasaisesti onnistumisia ja pistetili aukesi lähes jokaisella pojalla. Ottelu päättyi Pinkkareiden ansaittuun voittoon lukemin 9-4.



Lyhyen tauon jälkeen aloitettiin kaukalon toisessa päädyssä ottelu Tapparaa vastaan. Pirkkala aloitti pelin heti terävästi ja hetkessä taululla olivat lukemat 2-0. Maaleista vastasivat tällä kertaa mustien kentästä Kenttälä ja Punkari.Tappara ei oikein koko pelin aikana päässyt mukaan pelin tempoon ja hallinta oli toistuvasti Pirkkalan pojilla. Pelin loppupuoliskolla ”Toppari” Hiljanen haistoi hyvin maalipaikan ja laittoi maalinkulmalle tulleesta syötöstä kiekon tarkasti sisään päättäen pelin komeisiin loppulukemiin 11-2.


Sekä pojat että valmennus voivat olla tyytyväisiä kauden aloitukseen.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4