AitoSäästöpankki Luistelukoulu
9.1.2020 7:44 Uutiset / Luistelukoulu Kevät 2020

Luistelukoulu

INNOSTU LIIKKUMAAN LUISTELUKOULUSSA!

Luistelukoulussa lapsia pyritään auttamaan heidän innokkuutensa, toiveidensa ja kykyjensä edellyttämällä tavalla.

Luistelukoulu alkaa maanantaina 13.1.2020 klo 18.15 Pirkkalan jäähallissa (Takamaantie 1).

Luistelukoulu on tarkoitettu lapsille noin kolmesta ikävuodesta ylöspäin. Osalla lapsia on oma ohjaaja mukana jäällä, mutta kun lapsi pärjää itsenäisesti jäällä suosittelemme ohjaajan siirtymistä katsomon puolelle.

Lapsia pyritään auttamaan heidän innokkuutensa, toiveidensa ja kykyjensä edellyttämällä tavalla.
Lapset oppivat halulla, toistoilla ja luottamalla itseensä. Pyritään hauskoihin ja monipuolisiin jäähetkiin leikkimällä ja pelaamalla. Jäällä ohjaajat pyrkivät korjaamaan/ohjaamaan huomattuja virheitä oikeaan suuntaan.
Pingviinit ei tarjoa luistelukoulussaan yksilöopetusta.

Vuoro alkaa maanantaisin klo 18.15. Vapaata luistelua on n.15min alussa odotellen, että kaikki kerkiävät jäälle. Klo 18.30 kaikkien pitäisi olla viimeistään jäällä, jolloin ohjattu toiminta alkaa.

Luistelukoulun harjoitteissa, radoissa ja leikeissä pyritään kehittämään lapsen liikuntataitoja kokonaisvaltaisesti. Radat ja leikit on sunniteltu tukemaan kullakin kerralla opeteltavaa asiaa. Radoissa ja leikeissä kehitetään luistelutaidon ohella lapsen liikesuuntien ja kehon hahmoittamista, ja vaikka pääosin liikummekin jaloilla ei käsien käyttöä ole unohdettu.

Turvallisuuteen liittyviä tekijöitä

Kypärä on pakollinen varuste luistelukoulussa. Pyöräilykypäriä ei tulisi käyttää.Suosittelemme häkillisiä kypäriä. Kypärässä oleva häkki suojaa lasten kasvoja. Luistelukoulussa ja talven tullen ulkojäilläkin saattaatapahtua ikäviä yhteentörmäyksiä.Jäähallissa on kylmä, joten vaatetukseksi soveltuu kevyt toppa-asu sekähanskat on hyvä olla.


   
Lisää uutisia
Luistelukoulu Kevät 2020
«  Heinäkuu   »
Kategoriat