12
SYY
14.15
U 17 (2006-2005), U17 alempi

Pingviinit - Kisa-Eagles  

Pirkkalan Jäähalli

Pingviinien U17 Kausi käyntiin 12.9 kotiottelulla, vieraana Kangasalan Kisa-Eagles

Pingviinit U17 kohtaa sunnuntaina 12.9 kauden 2021-2022 avausottelussa Kangasalan Kisa-Eaglesin klo 16:00 Pirkkalan jäähallissa. Valmistavalla kaudella Pingviinit pelasi 3 täysimittaista harjoitusottelua, joista se voitti 2. Kysyimme joukkueen uudelta kapteenilta #22 Paavo Ojalalta mietteitä tulevaan kauteen.

Kausi alkaa huomenna, minkälaisin ajatuksin kauteen 2021-2022 kapteenina ja joukkueena?

Fiilikset ovat hyvät sekä kapteenina olosta sekä tulevasta kaudesta. Harjoituskausi on sujunut hyvin ja joukkue on kehittynyt koko ajan. Uskon, että pystymme tällä kaudella olemaan myös voittava joukkue ja haastamaan myös viimekauden kärki joukkueita. On hienoa saada pelit taas käyntiin.

Joukkueessa on ollut jonkin verran vaihtuvuutta, miten joukkue on hitsaantunut yhteen?

Joukkueessa on hyvä henki ja uudet joukkueen jäsenet on otettu mukaan heti porukkaan. Kaikki tsemppaa toisiaan, joka on joukkuehengen kannalta hyvä juttu. Yhteenhitsaannumme koko ajan.

Millaisena vastustajana näet Kisa – Eaglesin ?

Odotan, että Kisa-Eagles tulee olemaan tasainen meidän kanssa, joten luvassa on varmasti tiukka ja hyvä kamppailu.

Jos tulevaan peliin pitäisi nimetä joku joukkueenne yllättäjä , kuka hän olisi?

Tähän on pakko sanoa #17 Akseli Lahti. Hän tuli joukkueeseemme tänä vuonna nuoremmista U15 Pinkkareista ja debytoi tulevassa pelissä U17 tasolla. Hän on näyttänyt treeneissä ja harjoituspeleissä hyviä otteita, joten uskon hänen olevan pelin yllättäjä.