Pirkkalan Pingviinit ry: Uusi puheenjohtaja haussa!
Pirkkalan Pingviinit ryJulkaistu: 07.06.2024 08.13

Pirkkalan Pingviinit ry: Uusi puheenjohtaja haussa!

Pirkkalan Pingviinit ry aloittaa uuden puheenjohtajan haun. Nykyinen puheenjohtajamme, Rami Kujala on ollut mukana seuramme toiminnassa jo 18 vuotta ja toiminut 15 vuotta seuran puheenjohtajana. Nyt on tullut aika siirtyä eteenpäin ja antaa uusi puheenjohtaja astua remmiin. Rami siirtyy Hämeen aluehallituksen puheenjohtajan tehtäviin. Vaikka Rami siirtyy pois puheenjohtajan tehtävistä, hän aikoo pysyä mukana seurassa ja tukea uutta puheenjohtajaa tehtävässään. Varmistamme, että voimme jatkaa seuran kehittämistä yhdessä.

Uusi puheenjohtaja astuu entistä ehompaan seuraan, sillä Pingviinit on pian vuoden ajan osallistunut Olypiakomitean Tähtiseuraprojektiin ja kehittänyt toimintaansa merkittävästi. Tähtiseuraprojektin ansiosta hiljaista tärkeää tietoa on koottu yhteiselle alustalle ja luotu yhteisiä toimintatapoja, jotka helpottavat seuran johtamista. Tavoitteenamme on uusi toimintamalli, jossa puheenjohtajuus olisi jaettu varsinaisen puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan kesken, jotta työtaakka olisi paremmin hallittavissa.

Uuden puheenjohtajan ominaisuudet

Maailma muuttuu nopeasti, ja puheenjohtajan on tärkeää ymmärtää ja arvostaa seuran arvoja ja roolia yhteisössämme. Seuramme toimii ennen kaikkea kasvattajaseurana ja haluamme tarjota liikunnan iloa lapsille ja nuorille.

Yhteistyö ja hallinnolliset tehtävät

Uuden puheenjohtajan on tärkeää toimia yhteistyössä seuran rahastonhoitajan ja joukkueenjohtajien kanssa. Hallitukseen on tullut paljon uusia kasvoja, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta ja tuomaan uusia ideoita seuran toimintaan. On tärkeää, että puheenjohtaja osaa jakaa tehtäviä ja vastuita hallituksen jäsenille, sillä tämä on vapaaehtoistyötä, jossa jokaisen panos on tärkeä.

Talous ja tiedottaminen

Seuran taloudenhoito on tärkeä osa puheenjohtajan työtä, ja tämä tehdään tiiviissä yhteistyössä rahastonhoitajan kanssa. Jopox-järjestelmämme avulla hallinnoimme jäsenrekisteriä ja jaamme tietoa. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu myös tiedottaa seuran asioista. Sosiaalinen media on tärkeä väline viestinnässä ja yhteydenpidossa, ja sen käyttöä tulisi hyödyntää tehokkaasti.

Haasteet ja mahdollisuudet

Hallituksen puheenjohtajana tulee vastaan monenlaisia haasteita ja on tärkeää, että puheenjohtaja pystyy käsittelemään näitä asioita rauhallisesti ja rakentavasti.

Haasteiden vastapainona on vapaaehtoistyön tuoma yhdessä tekemisen ja onnistumisen ilo. Teemme yhdessä töitä merkityksellisten asioiden eteen - ehkäisemme lasten ja nuorten syrjäytymistä, kannustamme liikunnalliseen ja terveelliseen elämäntapaan ja luomme kehittymisen mahdollisuuksia juniorikiekkoilijoille

Rami haluaa kiittää kaikkia näistä vuosista ja hän uskoo, että me teemme yhdessä tulevaisuudesta vieläkin paremman! Pirkkalan Pingviinit ry:n hallitus kiittää väistyvää puheenjohtajaa pitkästä ja sitoutuneesta työstä seuran hyväksi.

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4